Word jij één van onze smaak professionals?

Flexijob medewerkers en jobstudenten gezocht

  • Deel je onze passie en missie?
  • Ben je leergierig en is horeca je ding?
  • Wil je werken aan je persoonlijke ontwikkeling tot smaak professional?
  • Wil je aan de slag in een gedreven team? Stuur ons dan je motivatie en stel je kandidatuur.

Je komt terecht in een jong dynamisch team met energieke mensen.

Wenst u bijkomende informatie met betrekking tot de vacatures? Neem zo snel mogelijk contact op met Thijs Vervloet tel 0468 14 84 42.

 

Stuur ons je motivatie

Vul onderstaand formulier in of stuur je kandidatuur naar info@papspp.be

Meet the team

 

Thijs Vervloet heeft na passages in de keukens van Johan Segers, Viki Geunes en Joël Robuchon in zijn eigen gastronomisch restaurant in Westerlo (ode aan grootmoeder Colette) op jonge leeftijd zijn eerste michelin ster bijeen gekookt. Hij is gedreven door authenticiteit en puurheid in de keuken. “In PAPS  bistro gaan we een pure bistronomie keuken brengen met veel diepgang”. 

Louis Smets is apotheker, sinds 21 jaar farmaceutisch ondernemer, foodie en bierbrouwer. Hij is de bezieler van het sociaal economisch project, Louis PP (Belgian Style Tripel). Gedurende zijn carrière heeft hij een groot deel van de wereld afgereisd en is hij op zoek gegaan naar traditie en authentieke ‘Food’ cultuur en ingredienten. “Deze willen we delen met onze klanten in PAPS boetiek”.

David Sieng volgde een opleiding als kok en begon zijn carrière in restaurant Nuance te Duffel bij chef Thierry Thijs. De laatste twee jaren was hij sous-chef in restaurant Colette. Hij is gepassioneerd om gerechten uit te puren tot de essentie. Hij is jullie Chef en gedreven om met jullie uitzonderlijke gerechten te delen in onze bistro en boetiek.

Jordy Ruijsen heeft een kok opleiding gevolgd en vormde samen met David Sieng een team in de keuken van restaurant Colette.
Hij is gedreven in zijn werk en wordt de rechterhand van Chef David Sieng.

 

Jasmin De Filette genoot een opleiding multimedia en fotografie en is actief in de horeca sinds 2015. Ze is gepassioneerd door artisanale smaakmakers, bieren, wijnen, kazen en andere delicatessen en schaaft haar kennis hiervan constant bij.
Ze is jullie gastvrouw en gedreven om jullie uitzonderlijke momenten in onze bistro te bezorgen.

 

Jimmy Almey heeft een horeca opleiding gevolgd en is sinds vele jaren actief in zowel de zaal als de bediening in delicatessen winkels. Hij is gepassioneerd door het contact met zijn klanten en werkt continu aan zijn product kennis.
Hij is jullie gastheer en gedreven om met jullie onze uitzonderlijke producten te delen in onze boetiek.

 

Klaar om onze gasten te laten proeven, artisanaal, puur en sociaal?