Inspireer jezelf en ons, kom ons assortiment ontdekken
Bestel doordachte artisanale afhaal gerechten

We zijn constant op zoek naar die ultieme artisanale smaak producten en hun producenten. Ieder product en hun producent heeft een verhaal, gedreven door de kwaliteit en traditie.  We zijn vol veel lof en bewondering voor deze mensen die heel het jaar bezig zijn met het bewaken van de kwaliteit en authenticiteit.

Zelf bereiden we graag doordachte pure en traditionele gerechten waarvan u thuis kan genieten.

Ontdek onze afhaalkaart op de knop hieronder

Seizoen selectie van artisanale kazen die ons gehele smaak spectrum kan bekoren. Harde, zachte, wit-, rood schimmel, pittig, zacht, romig, koe, geit en schaap. Alles op smaak gelabeld.

 

Eigenzinnige charcuterie selectie uit België, Spanje, Italië en Frankrijk. Gekookte ham, lomo, iberico, bellota, mangalica, coppa, cecina, salami, chorizo,…op smaak gekozen.

Zorgvuldig geselecteerde olijfolie, verse olijven, vers gemaakte tapenades, zongedroogde tomaten, humus enz. Zelfgemaakte pickels, gepekelde groentjes en kruidenazijnen. Allemaal met een uiterst gebalanceerde smaak.

 

 Als Chef en als apotheker hebben wij een bijzondere affiniteit met kruiden om gerechten mooi af te kruiden. We maken dan ook graag onze eigen kruidenmengsels om die met u te delen.

 
shutterstock_190002575_kruiden-1024x1024

Het zijn onze coup de coeur’s die we hebben opgenomen in ons drankenassortiment. Enkel waar we echt van onderste boven zijn willen we met u delen. Wijn, bier, vruchtensappen waar mogelijk georganiseerd volgens smaakprofiel.
De ‘Belgian style’ Tripel Louis PP en Limoncello brouwen we zelf.

Niets is zo lekker als smaakdrager als artisanaal brood of verse pasta. We bakken voor u dagelijks brood, maken en importeren verse pasta en tapasbrood uit Sardinië.

 
Spaghetti

Wij hebben voor u een mélange gekozen van 100% Arabica bonen afkomstig uit Brazilië, Guatemala, Honduras en Indonesië.
Wij branden de koffie één maal per maand artisanaal per 20 kg groene koffiebonen zodanig dat de koffiebonen genoeg tijd krijgen om hun aroma’s te ontwikkelen tijdens het brandproces.
Onze thee’s zijn zorgvuldig geselecteerd en geproduceerd op artisanale manier.

U bestelt  ten minste 2 dagen op voorhand bij voorkeur online via de knop hierboven. 

Anders via e-mail naar info@papspp.be met vermelding van uw naam, telefoonnummer, afhaal datum, uur en uw keuze uit de afhaalkaart en dranken suggesties. 

Telefonisch kan u bestellen  op nr 03 344 09 44 tijdens de openingsuren van de boetiek.

 

Klaar om u te laten proeven, artisanaal, puur en sociaal